Welkom bij Boek Met Naam

Websites

Dat is bijzonder. U bent op een oude pagina van boek met naam gekomen. Dat zou niet moeten kunnen, maar Google bewaart echt alles. Sorry. Klik op home en u komt op de vernieuwde site terecht.

Wist u dat de firma , waar wij prachtige gepersonaliseerde kindercadeau boeken aanbieden een onderdeel is van De Borduurshop BV?

Borduuratelier de Borduurshop is een promotioneel borduurbedrijf voor het borduren van de naam of het logo van uw bedrijf, club, vereniging e.d. Wij borduren op kleding, textiel, caps etc. Zowel in grote aantallen als in enkel stuks. Wanneer u zoekt naar promotionele kleding, neem dan eens een kijkje op de online catalogus voor (werk)kleding, textiel etc.

 

U ziet, u kunt voor meer dan enkel een prachtig kinderkado, zoals het boek op naam, bij ons slagen. 

 

Zoals u op onze site kunt zien zijn er links naar verschillende socialmedia. Waaronder sinds kort ook instagram en pinterest. Wij zijn echter niet erg actief op socialmedia geweest in de afgelopen jaren. Onze Facebook pagina werd bijna niet gebruikt. Net als onze Twitter pagina en onze YouTube pagina. Maar wij beloven beterschap. In 2019 gaan wij werken aan een nieuwe site met meer boeken, maar vooral meer moderne mogelijkheden. De boeken zullen interactief gaan worden d.m.v. een app en ook zullen wij de boeken downloadbaar gaan maken. Wij verwachten hier eind 2019 mee klaar te zijn.

 

Uiteraard kunt u ook De Borduurshop op Facebook vinden. Maar wij hebben gemerkt dat voor bedrijfspagina's facebook. Twitter en andere socialmedia, minder gebruikt worden dan voor een site als boek met naam. Wel maakt de borduurshop gebruik van YouTube omdat wij, als wij daar de tijd voor kunnen vinden, klanten die bestellingen hebben geplaatst, de productie kunnen laten zien.