Kleding Webwinkel *** mode & lifestyle – online kleding voor hem en haar ✓Snelle levering ✓Veilig betalen ✓Hoge kwaliteit ✓EN.. niet te duur.

 

Hoe kun je, je tegenwoordig als online kleding winkel nog onderscheiden?

Dat was de vraag die wij ons zelf stelden toen wij er over dachten om naast ons borduuratelier, waar wij uiteraard ook al borduurbare kleding verkopen, er over dachten meer kleding te gaan verkopen. Er wordt al zoveel kleding verkocht. Is er nog wel plek voor ons?

Uiteraard is kwaliteit belangrijk. In het verleden kocht ik wel eens  de z.g.n. “Italiaanse overhemden”. Maar regelmatig pasten die overhemden mij na 1 keer wassen niet meer. Dus kwaliteit is belangrijk. Maar er zijn meer kwaliteits shops op het gebied van mode. En natuurlijk leveren ze niet allemaal de beste Egytpische katoen, maar kwaliteit is zeker verkrijgbaar. Natuurlijk is de prijs ook van belang. Een kwaliteitsproduct kost over het algemeen wat meer, maar wij hoeven niet van enkel de kleding webwinkel te leven en dus hoeven wij niet duur te zijn. Maar ook daarin zijn wij niet de enige.

Dus de prijs, de kwaliteit,het product, de service het zijn allemaal belangrijke kernpunten en we willen ons daar natuurlijk in onderscheiden. Maar dat is haast niet mogelijk.

Dus de kans is groot dat wij één van de vele modewinkels op het web zullen zijn.

Of toch niet?

Kledingwebwinkel.com kan zich wel degelijk onderscheiden.

Het is namelijk een onderdeel van De borduurshop BV

Wat nou als je de mooiste Italiaanse overhemden kunt kopen, of een prachtige polo met mooi borduurwerk er al op, maar je kunt ook nog eens je naam, of je initialen, bijvoorbeeld als monogram, op je eigen polo, shirt, blouse of overhemd laten borduren. Dan heb je een uniek product.

Kledingwinkels zijn er al,  borduurbedrijven ook, maar een borduurbedrijf met kledingwinkel kan dus net even dat beetje extra bieden.

Make it your own, own your makings.

Maar heb je het liever zonder je naam er op, geen probleem. Kleding-webwinkel verkoopt gewoon mooie betaalbare mode, accessoires, sieraden, schoenen en nog veel meer.

 

Bron: gratispersberichtplaatsen.nl